hvem er vi

Hvem er vi?

Foto: VisitVesthimmerland

Hvad er Made in Himmerland

Lokale fødevareproducenter og outdoor-aktører i fælles fremstød med Made in Himmerland.

“Made in Himmerland” er et samarbejde på tværs af kommunegrænserne i Himmerland. Det er de tre turistorganisationer RebildPorten, VisitVesthimmerland og VisitMariagerfjord, der er gået sammen med områdets fødevareproducenter og leverandører af outdoor-oplevelser for sammen at markedsføre Himmerland.

Et væld af himmerlandske oplevelser
Vi har samlet et halvt hundrede lokale fødevareproducenter, gårdbutikker, restauranter og outdoor-aktører i samarbejdet og præsenterer dem her på siden sammen med udvalgt information om alt det andet, der foregår for gæster og lokale i Himmerland. Et andet produkt af det tværgående samarbejde er Himmerlandskassen, der findes i flere forskellige størrelser med et væld af lækker gastronomi fra Himmerland, der alle deler passionen for lokale fødevarer og godt håndværk.

Samarbejde på tværs af grænser
En af de deltagende virksomheder er Guldbæk Vingård, der dyrker gyldne dråber frem af den himmerlandske muld. Her er Vinbonden Jan Thrysøe glad for indsatsen fra kampagnen: ”Jeg ser store muligheder i netværkssamarbejdet “Made in Himmerland”. Vi er sikre på, at det bliver givtigt på tværs af kommunegrænserne at udveksle erfaringer og dele idéer med de virksomheder, som vi også deler udfordringer med. Desuden ser vi store muligheder i et samarbejde på tværs af brancher - hvor mad og drikke går op i en højere enhed med frilufts- og kulturoplevelser”.

Hvis der er spørgsmål til Made in Himmerland, kontakt venligst projektleder Bodil Christensen på iboch@rebild.dk

Gastronomi i Made in Himmerland

Foto: RebildPorten

Outdoor-aktiviteter i Made in Himmerland

Foto: VisitVesthimmerland