Landal Rønbjerg Feriepark

Foto: VisitVesthimmerland
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Adresse

Livøvej 80

9681 Ranum

Kontakt

E-mail:info@landal.dk

Telefon:78 75 84 23

Hold jeres ferie i Vesthimmerland lige ud til Limfjorden hos ferieparken Landal Rønbjerg - beliggende i de smukke omgivelser, der kendetegner Limfjordslandet

Med en beliggenhed lige ud til Limfjorden er Landal Rønbjerg det perfekte sted for en sjov og aktiv ferie for hele familien. Ferieparken er spækket med sjove uden- og indendørs aktiviteter for enhver smag.

Er du en vaskeægte vandhund, så vil det populære tropiske badeland helt sikkert være et hit. Her er både vandrutsjebaner og modstrømskanal til de vilde vandhunde, børnebassin til de mindste, lækre spabade til de rolige vandhunde og meget mere. Desuden er du i det tropiske badeland altid garanteret sydlandske temperaturer og stemning – uanset vejret.

På Landal Rønbjerg finder du også det store legeland, hvor børnene kan brænde masser af krudt af. Eller hvad med at få sved på panden i sportshallen, eller se hvem der kan vælte flest kegler på bowlingbanerne? Landal Rønbjerg har også en lækker wellness-afdeling, minigolf, fodboldgolf, 3D-lasergame og meget, meget mere. En ting er sikkert: Her kommer du ikke til at kede dig!

Familievenlige ferieboliger
Hos Landal Rønbjerg finder du flere forskellige typer af feriehuse, som kan rumme helt op til 14 personer. Alle feriehusene er familievenlige og har internetadgang. Desuden har de alle egen terrasse og køkken, så der er mulighed for selv at lave mad i husene. Ønsker I ikke at lave maden selv, er I selvfølgelig velkomne på en af de familievenlige restauranter i ferieparken.

Vinterferie på Landal Rønbjerg
Hold din vinterferie med hele familien på Landal Rønbjerg. Her finder I masser af aktiviteter af en hver art - både for store og små, unge og ældre - uanset om du ønsker action eller afslapning i wellness.

Mens I bor på Landal Rønbjerg så er der rig mulighed for at finde masser af aktiviteter i området - gå ture i naturen, besøge JUBI-LAND med masser af action og sjov og blive blæst igennem ved Limfjorden.

Dagsgæster er også velkomne
Bor du ikke på ferieparken, men har du alligevel lyst til at prøve de mange sjove aktiviteter, så kom bare forbi. Alle er velkomne og kan købe adgang til aktiviteterne og faciliteterne på Landal Rønbjerg.

Landal Rønbjerg tilbyder et hav af oplevelser for hele familien:
• Tropisk Badeland
• Legeland
• Bowling
• Sportshal
• Minigolf
• Fodboldgolf
• 3D-lasergame
• Wakeboard
• Wellness
• Fitness
• Restaurant og pizzeria
• Og meget, meget mere!

 

Handicap faciliteterne for dags gæster

- Elevator til alle niveauer af centerbygningen

- Handicaptoiletter i centerbygningen samt alle håndvaskene + hånd tørrer med censor

- Omklædningsrum specifikt til handicappede m. badebænk o.lign.

- Lift til både svømmehallen og terapibassinet

- Handicapparkering tæt på centerbygning og lige uden for handicapomklædningsrummene

Desværre er husene ikke egnet til kørestolsbrugere.  

Adresse

Livøvej 80

9681 Ranum

Sidst opdateret af
Destination Himmerland