OUTDOOR oplevelser - Made in Himmerland

Foto: VisitMariagerFjord
Aktiviteter
Turforslag
Adresse

9670 Løgstør

9500 Hobro

Kontakt

E-mail:iboch@rebild.dk

Made In Himmerland et fælles samarbejde for lokale outdoor-oplevelser og lokale fødevareproducenter. Sammen markedsfører de Himmerland. 

 

Outdoor oplevelser - i Himmerland kan du det hele...

 

I Himmerland byder landskabet mellem Limfjorden i nord, Mariager Fjord i syd og Kattegat i øst på udfoldelser og outdoor oplevelser for enhver. I Rold Skovs dybe stille ro er rig mulighed for at give kammeraterne baghjul på MTB i Danmarks største sammenhængende skov. I fjordene er der perfekte vilkår for fangst af fisk - især havørrederne er fede og velnæret i Mariager Fjord. 

Det er også muligt at sende enhver golf-elsker i den 7. himmel med det bredeste smil - i Himmerland er der mange golfbaner. Fælles for alle er at de er af enestående kvalitet, vel plejede, udfordrende og i naturskønne omgivelser. 

Dertil er der masser af vandremuligheder - fx PANORAMA-ruten i Bramslev Bakker og Rebild Bakker ruten. Begge er certificerede ruter og bestemt et besøg værd! 

Skub fra og lad dig glide ud på Mariager Fjord i en kajak. Det er en unik og helt fantastisk måde at opleve Danmarks smukkeste og længste fjord på. 

 

I Himmerland er der frihed og plads til udfoldelse!

Se de mange OUTDOOR oplevelser,der er 'Made in Himmerland' her

Adresse

9670 Løgstør

9500 Hobro

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Himmerland